Google hirdetés

Google hirdetés feladása, Google kampány kezelés

Google fizetett hirdetés

Google Adwords

A weboldalunk az első benyomás amivel ügyfeleink, klienseink találkoznak. Az első arculati elem. Az online világban ez az első lépcső ahol kedvező benyomást tehetünk leendő ügyfeleink felé. Ezért nagyon fontos a tartalmi és a vizuális átgondoltság.


Google kulcsszavak

Keresőszavak a Google hirdetésben

Egy jól átgondolt struktúrában, a felhasználók kényelmesen, gyorsan megtalálják a számukra fontos információkat. Fontos a felhasználói szemmel való gondolkodás. Olyan felületet kell kialakítani amely komfortos, elegáns és keresőbarát.

Google kampány

Google kampány beállításai

Keresőbarát oldal? Weboldal fejlesztésénél fontos szempont a keresőbarát szemléletmód. Releváns megújuló tartalom, szövegen belüli struktúráltság, ezek azok a tényezők amelyek lehetőséget adnak, hogy oldalunk az organikus keresésben megfelelő pozíciót érjen el.

Google adwords?

Fizetett Google hirdetés

Keresse tapasztalt kollegánkat telefonon a +36 -70-944-8144 számon,
vagy kérjen konzultációs időpontot.

Follow a manual added linkFollow a manual added linkFollow a manual added linkFollow a manual added linkFollow a manual added link

Google fizetett hirdetés?

Google találati eredmények

Tisztázott célcsoport

A brandépítés alapja a márkanév kiválasztása. A márkaépítés egy tudatos folyamat, amelynek célja, hogy jelentést adjunk a márkának (legyen az egy termék, szolgáltatás vagy a vállalat neve). A márkaépítés célja, hogy egyszerűen azonosítható legyen a márkánk és a fogyasztónak okot adjunk arra, hogy a számtalan versenytárs közül minket válasszon.

Márka értékeinek meghatározása, célcsoport, üzenet

Kulcsszó kutatás, elemzés

A kulcsszó kutatás, kulcsszó elemzés egy nagyon alapvető része a webfejlesztésnek. A kulcsszavak azok a keresőszavak amelyek alapján ügyfeleink megtalálják cégünket a Google kereső segítségével. Ezek a szavak segítenek bennünket a szövegírásban és a weboldal struktúra kialakításában is. Továbbá iránymutatást adnak a fizetett hirdetések kialakításaiban.

SEO, Kulcsszó elemzés, Kulcsszó kutatás

Google hirdetés

A jó weblap struktúra az informatív és bőséges tartalmat rendezi logikailag jól áttekinthető egységekbe, a honlaplátogató igényeit és korlátait figyelembe véve. A menüsor legyen egyszerűen kezelhető, lehetőleg egy- vagy két almenűt tartalmazzon. A tartalmi elemek legyenek több helyről elérhetők, hogy a felhasználó minél egyszerűbben, több információhoz jusson.

Marketing stratégia, keresőoptimalizálás, webergonómia

Google adwords kampány

Fontos az informatív megfelelő tartalom. A szöveges tartalmak rendszerezése és csoportosítása során, valamint a tartalom megfogalmazásakor gondosan ügyelni kell arra, hogy a honlap szövege a keresők elvárásainak és a látogatóknak egyaránt megfeleljen. A szöveges kommunikációnak is van struktúrája és arculata. Következetes szövegírással segíthetünk az információk gyors elérésében.

Informatív tartalom, következetes kommunikáció, szövegstruktúra

Mennyit költsünk Google hirdetésre?

A színek és a képi megjelenés az első kommunikációs vonal amivel ügyfelünk találkozik. A színeknek és a képeknek fontos jelentése van – üzenetet hordoznak. Minden olyan felületen egységesen kell kommunikálni, ahol a célközönség találkozhatnak a márkával. A cég értékei és üzenetei így egységesen megjegyezhető karakterben jelenhetnek meg.

Vizuális arculat, tipográfiai arculat, kommunikációs arculat

PPC kampányok

Google

A weboldal olyan a többi online marketing eszköz számára, mint a háznak a stabil alapzat. A honlapunk tartalma adja a keresőoptimalizálás nyersanyagát, ide mutatnak a fizetett hirdetések, itt tudunk címeket gyűjteni az email marketinghez. Egyetlen felületen fog össze mindent, amit el akarunk mondani magunkról és a vállalkozásunkról az interneten.


Kulcsszó

Alapweboldalnak tekintjük az egyszerű, informatív oldalakat, amelyek néhány menűpontból állnak és alapvető feladatuk a gyors tájékoztatás. Nem tartalmaznak felhasználói fiókokat és más eegyéb kiegészítőket. Az egyszerűség nem azt jelenti, hogy ezek az oldalak kevesebbet tudnak technikailag, vagy esetleg design szempontjából.


Google találatok

Többszintű, struktúrált oldalaknak hívjuk azokat az oldalakat amelyek a főmenükön kívül több almenűvel is rendelkeznek. Továbbá olyan kiegészítőkkel vannak ellátva, mint például a jelszóval védett felhasználói fiók, vagy egyedi kalkulátor, konfigurátor. Egyszóval ezen oldalak tudása többmindenre kiterjed az alapvető információkon kívül.

Hirdetési beállítások

Más néven érkeztető oldalnak hívjuk azokat az oldalakat amelyek esetleg egy adott Facebook kampány hirdetésének fogadására szolgálnak. Ezeknek az oldalaknak tartalmazniuk kell azon arculati elemeket amelyek a kampányhoz és a hirdetéshez kötődnek. Ezek az oldalak továbbá tartalmazhatnak más funkciókat, mint pl. a marketing célzatú címgyűjtés.


Google hirdetés

Online shop. A websop oldalak alapvetően több funkciót látnak el mint a normál oldalak. A felhasználói bolti kínálaton kívül még számos funkciót látnak el. Tartalmaznak vásárlói adminisztrációs fiókot, vezérelnek számlázó programot, logisztikai kiegészítőket és banki vásárlási modulokat.

© Artis online communication