Facebook kampány

Közösségi oldalak, Facebook hirdetés

Facebook hirdetés opciók

A közösségi oldalak megjelenésével a marketing lehetőségei is megváltoztak. Az eddigi egyirányú kommunikációval ellentétben megteremtődött a kétirányú kommunikáció. A Facebook kampányok és Facebook hirdetések megjelenésével lehetőség nyílt az azonnali kommunikációra ügyfeleinkkel.


Facebook kampány készítés?

Facebook fizetett hirdetés

Facebook hirdetés előnye, hogy pontosan a célcsoportunknak tudjuk elküldeni az adott hirdetést, meghatározott intenzitással, pontos időzítéssel. Ha megfelelő információval rendelkezünk célcsoportunkról, akkor nagy eséllyel el tudjuk juttatni üzenetünket ügyfeleink részére egy jól megtervezett Facebook kampány segítségével. PPC kampányokkal vagyis klikkelés alapú fizetett hirdetésekkel hatékonyan hirdethetünk terméket és szolgáltatást is.

Célcsoportra fókuszálva a Facebookon

Facebook kampányok célzottan

Pontos célcsoport beállítás? A Facebook hirdetések beállításánál lehetőségünk van célcsoportunk pontos meghatározására. A felhasználók életkorától kezdve az érdeklődési területükig lehetőség van a pozícionálásra. Nem mindegy, hogy milyen terméket vagy szolgáltatást milyen célcsoportnak kínálunk. Ha ezeket pontosan meg tudjuk határozni, akkor a fizetett hirdetéseink tervezett költései és eredményeink is  hatékonyabbak lehetnek.

Facebook kampány tervezés?

Facebook fizetett hirdetés, kampányok beállítása?

Keresse tapasztalt munkatársunkat telefonon a +36 -70-944-8144 számon,
vagy kérjen konzultációs időpontot.

Follow a manual added linkFollow a manual added linkFollow a manual added linkFollow a manual added linkFollow a manual added link

Facebook kampány tervezés?

Klikkelés alapú kampányok

Saját céges oldal a Facebookon

A Facebook lehetőséget teremt arra, hogy céges formában is meg tudjunk jelenni. Bolt, vállalkozás vagy más módon. Ezzel pontosítani tudjuk magunkat ebben a világban. A profilunkat vizuálisan arculatra tudjuk hangolni. Leírást készíthetünk az alapadataink mellett amivel meghatározzuk pontos tevékenységünket.

Egyedi Facebook domain, céges arculat

Csapatépítés

Célcsoportunk ismeretében olyan csapatot érdemes építeni, aminek közönsége érintett az adott témában vagy érdeklődési területen. A tevékenységi körünkre fókuszálva az adott témában megfelelő és folyamatosan megújuló tartalmakkal építsük közönségünket.

Facebook csapatépítés, célközönség a közösségi oldalakon

Hogyan terjed az üzenetünk?

Az organikus és a fizetett hirdetés terjedési módjai különbözőek. Ha megfelelően érdekes tartalmat vagy posztot teszünk közzé, akkor organikus elérésben költség nélkül terjedhet a kívánt posztunk. Ez lehet egy kép, egy szöveges tartalom, egy promóció… A kívánt üzenetünk irányítottabb formában viszont a fizetett hirdetés beállításaival pontosabban érnek célba.

Facebook hirdetés, Facebook kampány

Érdekes tartalom

A Facebook oldal tartalmának minősége meghatározza a célközönségünk, csoportunk jelenlétét. A folyamatosan frissülő és informatív tartalommal fent tudjuk tartani az érdeklődést és további látogatókra számíthatunk. A hirdetéseink és a posztjaink tartalmának, szövegi és képi arculatának is jelentősége van.

Informatív tartalom, következetes kommunikáció, szövegstruktúra

Fizetett kampányok

A fizetett Facebook hirdetés megtervezésével átgondoltságával eredményesek lehetünk, céljaink elérése és anyagi szempontból is. Fontos a közlendőnk megfogalmazása vizuális és szöveges szinten is. A klikkelés pedig értékes vásárlót hozhat. A vásárlóink, célközönségünk tulajdonságaival tisztában kell legyünk, hogy pontosan célozva csak őket keressük meg.

Facebook kampány és hirdetés beállítások

Melyik Facebook hirdetés?

Segítünk a tervezésben.

Facebook saját arculattal

A Facebook oldalunk azt az arculatot kell tükrözze amit a weboldalunk ill. cégünk arculata. A Facebook oldal beállításai minimális lehetőséget teremtenek erre. Profilkép, háttérkép beállításán kívül az adott posztjaink szövegével és képi arculatával is erősíthetjük ezt.


Facebook megoldások

A közösségi oldalak terjedésével így a Facebook esetében is lehetőségünk van a többirányú kommunikációra az ügyfeleinkkel. A posztjainkkal, hirdetéseinkkel kapcsolatban további információval tudjuk őket ellátni és kérdéseikre akár azonnal tudunk reagálni.


Posztolás a Facebookon

Az oldalunkon kiposztolt tartalommal a csoporton kívüli organikus elérésre is van lehetőség. Érdekes informatív tartalmakat szívesen osztanak meg a felhasználók, kérés nélkül is. Ezekkel a tartalmakkal letisztulttá tehetjük célközönségünket és további érdeklődőket vonzhatunk be.

Saját közösség építése

Miért fontos a saját közösség? A saját Facebook közösséggel gyakorlatilag folyamatos kapcsolatot tudunk tartani, akár mintha hírlevélben értesítenénk ki őket. Értesíthetjük őket az aktuális ajánlatainkról és a kétoldalú kommunikáció lehetőségét is megteremti. Gyakorlatilag privát ügyfélkört építhetünk.


Facebook hírdetés kezelés

A fizetett Facebook hirdetések és kampányok kialakítására az oldalon hirdetéskezelő felület áll rendelkezésünkre, ahol be tudjuk állítani a hirdetés szövegét, képét, célcsoportunkat, megjelenéseink gyakoriságát és a kampány célját.

1
2
3
4
5
Weboldal tervezés, weboldal design, weboldal megtervezése
1

Webfejlesztés

2

Online startégia kialakítása

3

Online marketing

4

Online hirdetések

5

Eredmények

© Artis online communication