Névjegykártya készítés

Névjegykártya nyomtatás akár 1 nap alatt is. Névjegykártya és egyéb promóciós papírkártya, tagsági kártya, kedvezménykártya-készítés és -tervezés elsősorban cégeknek, vállalkozásoknak, egy helyen digitális nyomtatással, ofszet nyomtatással vagy szitázással. A weboldalunkon rövid idő alatt kérhet árajánlatot. Az art-is.hu vállalja névjegykártyák nyomását, névjegykártya készítés kis és nagy példányszámban egyaránt.

A névjegykártya egy cég alapvető megjelenési formája, kiemelt fontosságú, megjelenése (logó, színek, papír, forma, extrák, mínőség) hatással van a cégről alkotott  benyomás kialakításában. Digitális és ofszet technológia a legelterjedtebb névjegykártya-nyomtatási technológia, de léteznek más megoldások is, az art-is.hu törekszik  minden

egyedi igény kielégítésére.

A névjegykártya-tervezést célszerű szakemberre bízni, ebben is partner az art-is.hu. Kiváló grafikusaink teljes arculat tervezésében, valamint a további arculati elemek grafikai tervezésében is segítségére lesznek.  Nyomdánk nem egyszerűen egy névjegykártya nyomda, más a céges ügyvitelhez szükséges anyagok nyomtatását is vállaljuk.

Csináltasson egyedi névjegykártyát, akár pár órás határidővel! Nyomdánkban vállalunk egyedi névjegykártya-tervezést, névjegy minta alapján történő nyomdai előkészítést, névmutációk elkészítését, illetve a hozott nyomdakész anyagból történő, azonnali direkt névjegynyomtatást. A névjegykártya ma is az üzleti élet egyik reprezentatív marketing eszköze.