Levélpapír

Az üzleti levelezés még napjainkban is fontos kommunikációs eszköz, így sokszor a levélpapíron és a borítékon múlik, hogy üzenetünk célba, vagy a kukába ér. Megjelenése nagymértékben befolyásolja a cégről kialakított képet, ezért a levélpapír hordozójának kiválasztása és a levélpapír grafikai megtervezése kiemelten kezelendő. A jó grafika egyúttal a kommunikációs stratégia vizuális megfogalmazása is. Feladata az üzleti cél elérésének támogatása. Kapcsolatot hoz létre a célcsoporttal, megragadja annak figyelmét és együttműködésre motiválja.
Javasoljuk továbbá, hogy a boríték és a levélpapír ugyanabból a papírból készüljön, esetleg különböző grammsúllyal. Így az egységesség mellett, a kiegyensúlyozottságot, a megbízhatóságot is sugallja a céges levélpapír és boríték.  Mérete A4, általában 80-90 gr-os ofszet papírra készül. Cégünk grafikai tervezéssel is foglalkozik szükség esetén meg is tervezzük levélpapírját, kérésre levélpapír mintákat tudunk mutatni.
Céges leveleit pedig saját logóval ellátott céges borítékban célszerű elküldeni, aminek tervezésében és kivitelezésében is segítségítünk.

Gondoljon a környezetére! Céges levélpapírját elkészítjük elektronikus formában is, így egy nyomtatható levélpapírt kap a kívánt formátumban. A levélpapír készítése így kevésbé terheli a környezetet.

Hamarosan levélpapír sablonokat is feltöltünk weboldalunkra, azoknak a cégeknek, akik egy egyszerűbb, kisebb költségű megoldásban gondolkodnak.