Arculattervezés

Az art-is.hu elsősorban vállalkozásoknak végez grafikai munkákat és nyomtatási, nyomási, nyomda munkákat. Ezen kívül, kiadványszerkesztéssel, nyomdai előkészítéssel és arculattervezéssel foglalkozik. Nézze meg referenciáinkat, kérjen árajánlatot 1-2 lépésben.

A nyomdai termékek általában nem a nyomdában kezdik az életüket, hanem a grafikus kreatív gondolkodásának és tehetségének köszönhetően a grafikai stúdióban születnek meg.

A cégeknek szóló grafikai tervezés alapjául a céges arculat szolgál. Kétféle vállalkozás létezik, amelyiknek már van arculata és amelyiknek még nincs. Vállaljuk új arculat tervezését, de meglévő arculatának megfelelően is elkészítjük a grafikai terveket, vagy akár hozott grafikai tervekből is dolgozunk. Így például a névjegykártya, szórólap vagy prospektus már az Ön elképzelései alapján kerülnek nyomásra a nyomdánkban.

Egy igényes arculat- és logótervezés a munka precizitása és a megrendelő igényei miatt sokszor heteket is igénybe vehet. Egy arculat kialakításakor ugyanis sok szempontot kell figyelembe venni. Fontos a forma és a színek összhangja, a megfelelő betűméret kiválasztása is. Egyáltalán nem mindegy ugyanis, hogy egy adott vállalkozás profilját milyen színvilággal jelenítjük meg, mert a színeknek pszichológiája, rejtett jelentése van, és tudat alatt pozitív vagy éppen negatív hatással vannak az emberekre. Fontos figyelembe venni, milyen terméknek, szolgáltatásnak tervezünk grafikát. Céges levélpapír, boríték, plakát, önátírós nyomtatványok esetén kevesebb, míg például katalógus, papírtáska, reklámtábla vagy kiállítási és standdekoráció tervezésénél nagyobb felület és több hely áll rendelkezésre a felkerülő információkhoz.

A fentiek szolgálnak az egyéb grafikai tervezés és nyomdai előkészítés alapjául. A megfelelő arculattal már  létre lehet hozni a további nyomdai anyagokat, céges nyomtatványokat, weboldalt,  reklámhordozókat stb.